Afd. 103

Nivåhøj III

Nivåhøj 69 - 79
2990 Nivå

Aktiviter

Aktiviteter eller boligsociale aktiviteter

Aktiviteter eller boligsociale aktiviteter dækker over arrangementer der opbygninger det fællesskab en boligafdeling skal ha for at fungere. Når du slukker fjernsynet eller computeren og forlader din lejlighed for at komme ud og møde dine naboer opbygger du et fællesskab som du kan bruge i din hverdag.

Mange tror at boligsociale aktiviteter bare er en fest, for festens skyld og det er langt fra sandheden. Vi har alle brug for et eller flere fællesskaber for at undgå ensomhed. Det kan være et arbejdsfællesskab, et sportsfællesskab eller noget helt tredje, som vores, et boligfællesskab.

Det er bevist at en boligafdeling hvor naboer taler med og mødes med naboer fungerer bedre end en afdelinger, hvor alle sidder hjemme og passer sig selv. Så kom ud af lejligheden og bidrag til fællesskabet og deltag i de aktiviteter afdelingen tilbyder.

Faste arangementer

Hvert år afholder afdelingen nogle faste arrangementer som:

Nytårskur hvor vi mødes i Huset og ønsker hinanden Godt Nytår, får lidt kransekage og et glas bobler.

Store Bededag, som vi afholder selvom den er afskaffet. Vi mødes aftenen før og spiser varme hveder som afdelingen giver sammen med drikkevarer. Hver deltager tager lidt tilbehør med til hvederne. Det kunne være ost, pølse, marmelade mm.

Sankt Hans, som vi holder den 23. juni hvert år. Vi køber kød, flute og drikkevarer. I tager tilbehør med og så griller vi og har det hyggeligt inden vi ved 21.30 tiden tænder et lille bål i vores bålfade.

Beboermødet eller afdelingsmødet, der afholdes hvert år på første onsdag i december. Her vælges bestyrelsen og regnskaber og budgetter gennemgås og godkendes. Vi slutter af med lodtrækning om gavekort, chokolade og blomster.

Måske arrangementer

Her er nogle eksempler på arrangementer som vi kunne holde:

Bustur til Vikingespillene i Frederikssund. Udendørs sommerteater om vikingetiden. Hyggeligt og anderledes. Har været en succes i mange år. Afholdes ca. hvert 2-3 år.

Bustur til et af sommerlandene på Sjælland. Bonbonland, Sommerland Sjælland eller måske noget andet. Dette arrangement henvender sig til børnefamilierne.

Bustur til Lübeck i december. En hyggedag med frokost i Lübeck og så en tur forbi den toldfrie op til jul.

Bustur til Knuthenborg safaripark og se på de vilde dyr.

Andet...

Alle ovenstående arrangementer kræver at der er noget der vil hjælpe med at arrangere dem og at der er et minimum af deltagere så det giver mening at leje en bus.

Frivillig hjælper

Har du overskud til at give en hånd med når det kniber eller vil du gerne hjælpe med et specifikt arrangement vil vi meget gerne ha din hjælp.

Du kan altid kontakte Peter på 24 46 47 68 (læg en besked på telefonsvareren hvis jeg ikke træffes) eller Lea på 53 94 73 53 (læg en besked på telefonsvareren hvis jeg ikke træffes)