Afd. 103

Nivåhøj III

Nivåhøj 69 - 79
2990 Nivå

Parkering i afdelingen

Ny bil eller ny beboer

Al henvendelse omkring parkering sker til Peter på 24 46 47 68 eller peterv@vilain.dk

Beboerparkering

Vi bruger Parkzone til at varetage vores parkering på vores parkeringsplads. Du kan som beboer få registreret dine egne køretøjer med fast  parkeringstilladelse på parkeringspladsen. Der er ikke begrænsninger for hvor mange køretøjer du kan registrere. Alle pladser inklusiv carporte og garager kræver en parkeringstilladelse. Vi har i alt. 129 parkeringspladser til 184 lejligheder, så tænk på naboen når du får indregistreret dit/dine køretøjer.

Gæsteparkering

Som beboer har du adgang til Parkzones app ParkzoneGo hvor du kan registrere dine gæster. Du kan oprette gæsteparkeringer på op til 48 timer. Et godt råd er at sætte en gæsteparkering til længere tid end egentligt nødvendigt og stoppe parkeringen i appen når din gæst tager afsted.

Du har årligt 432 timers gæsteparkering til rådighed.

Brugernavn og adgangskode fås af Peter på ovenstående nummer eller mail.

Skilt1

P-pladser forbeholdt gulplade biler. 3 pladser ved udkørslen.

Skilt2

P-pladser forbeholdt gulpladebiler. 3 pladser til venstre for affaldscontainere ved 69.

Carporte og garager

Afdelingen råder over 18 carporte og 18 garager der kan lejes ved henvendelse til VIBO's udlejningsafdeling Lisa Andersen på udlejningsafdelingen@vibo.dk eller på telefon 33 42 00 00

Garager koster 270 kr. pr. måned og 2500 i depositum

Carporte koster 140 kr. pr. måned og 1500 i depositum

Alternativ parkering

Hvis du ikke er ejer af dit køretøj eller er løbet tør for gæstetimer kan du parkere enten på Lærkeredens parkeringsplads (indkørslen efter vores egen) eller på stamvejen. Undlad at parkere i græsrabatten på Islandshøjvej, da det er kommunens arealer og de er ikke meget for at deres arealer pløjes op.